Nuffnang

Wednesday, October 27, 2010

Sape masa kecik dulu pernah masuk hospital..

Cuba tekaaa!!!

1. Ahmad nurruddin


2. Danish Syakirin

ehehehe..igt tu je ke..Husna pun pernah masuk hospital jugak k..
semuanya kes demam..ateh tgk pic ni rasa cam cedeeehhh je..especially lepas tgk danish nangis, nurruddin kuar darah byk kt tgn dia..
huhuhu..
apapun!
semua mmg pernah masuk hospital
aaliyah, husna,abg ikram,haikal, aufa,asmaa,nurruddin and danish pun sama..
SEMUA SEMUA LAHIR KT HOSPITAL.miahahahhaa






Tuesday, October 19, 2010

main-main dgn aufa


video

Sunday, October 3, 2010

Aufa and Ahmad Nurrudin

video

video

Amaa yg mula belajar cakap

video

video

Saturday, October 2, 2010

ABC Aufa

video

Thursday, September 23, 2010

HAri Raya Aidilfitri 2010-Raya Pertama

Tahun 2010 kali adalah yang pertama bg Ahmad Nurruddin


Pagi Raya



standard la kalao beraya kan,mesti bermaaf-maafan




berkunjung-kunjungan ke rumah sanak sedara.

tok njang simpan duit di tempat rasie ok..ahaksss

Tuesday, August 10, 2010

Ahmad Nurruddin b. Mohd Fauzi

alhamdulilah..
pada 7 julai 2010, family pak ngah and mak ngah terima cahaya mata yang ke-4
and kali ni dapat lil' ustaz ok!
nama??
AHMAD NURRUDIN*ateh tak sure spelling camne.tapi heharap betul.

so diharapkan lepas ni boleh la akak-akak yg lagi 3 orang tu jaga adik nurrudin bebaik..



kecik2 nampak mcm muka asma dah skit skit kan?
*and usual, pakcu,ateh dgn achik kena tambah budget lebih skit utk duit raya tahun nih.
muahahahah

Tuesday, June 1, 2010

Thursday, May 27, 2010

gambar lama


ni pic gaya mutu arumugam nehh


masa ateh,achik pakcu tecit-tecik dulu


ann dgn arwah tok kiah masa


arwah tok kiah